In fiecare an in Prejmer au loc concursuri de:

-CALARIE
-KARTING
-DRIFT
-RALIURI(Viteza in coasta)

     -CONCURS DE KARTING - 11-13 Iulie (2014)

Castigatorii concursului de karting, editia 12-13 iulie 2014, categoria juniori, au fost fratii TOMESCU, din Bucuresti, pe care i-am gazduit cu mult drag si pentru a caror performanta am fost bucurosi si onorati in acelasi timp.

     -CONCURS DE DRIFT - 26-27 Iulie 2014

Razvan Tica si Julian Jumuga doi SUPER BAIETI, participanti la concursul de DRIFT din 26-27 iulie 2014, ne-au onorat alegand sa le fim noi gazde. Deoarece se grabeau, au ales ca dupa concurs sa plece direct spre casa; nemaiintorcandu-se la pensiune, noi nu am aflat rezultatele. Cu toate acestea credem ca ei au fost castigatorii.

     -CONCURS DE ECHITATIE - 27-29 Noiembrie 2015

Cu ocazia festivalului de echitatie "Cupa Prejmer" am avut placerea sa avem ca oaspeti familia Galeancu, avandu-l ca reprezentant in concurs pe Stefan, care impreuna cu frumosul lui cal Navaro, a castigat locul I la categoria copii si locul II la categoria seniori.
Urmarindu-le evolutia pe terenul de echitatie din Prejmer, am ramas placut impresionati de frumusetea si eleganta miscarilor, dar si de modul in care au interactionat, trecand cu succes obstacolele, pentru ca in final sa triumfe. Spectacolul oferit a dovedit ca echitatia este intradevar un sport nobil.
Felicitari si parintilor lui Stefan care fac mari eforturi in a-l sustine din toate punctele de vedere pentru a putea practica acest sport costisitor; desigur si satisfactiile sunt pe masura.